17 Nisan 2018 Salı

NEDEN WORLD OF TANKS

bir tanka binip diğer tankları patlatabildiğimiz eğlenceli oyun. (oyun yapımcıları bu kadar yüzeysel bir açıklama getirdiğim için oyunu geliştirmeyi bırakmasın lütfen)

basitçe iki takım karşı karşıya geliyor ve diğerinin üssünü ele geçiren veya tüm tanklarını patlatan takım galip geliyor. hafif, orta, ağır tanklar, tank destroyer ve spg türü araçlarla kendimize değişik roller edinebiliyoruz.gayet güzel detaylandırılmış abdnazi almanya'sı ve sscb tankları kullanıp aynı zamanda bu tankların silah, motor, palet gibi parçalarını modifiye edebileceğiniz oyun.

oynanış gerçekten eğlenceli. lag gibi bi sorun yok ve seviyenize uygun oyunlarda oynuyorsunuz sürekli. experience toplayıp yeni tank açayım, para biriktirip açtığım tankı satın alayım derken günlerce eğlenerek oynayabileceğiniz bi oyun.

harita olarak ilk başlarda sadece iki ya da üç değişik harita görüp sıkılmaya başlamışken, sanırım yeni tanklar alınca yeni haritalar da açılmaya başladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 HAVACILIKTA İNSAN FAKTÖRLERİ  Havacılık dizaynı, belgeleme, eğitim, uçuş/yer operasyonları ve bakım uygulamalarında; insan performansının d...

Bumerang - Yazarkafe